Tags

, ,

Articol scurt si cuprinzator, am fost la Universitate sa sustin protestele de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota. M-am indreptat catre fantana de la Universitate, din reflex. Am fost un pic descumpanit nevazand pe nimeni. Manifestatia era in fata Teatrului National.

inchideVreo 20 de pensionari strigau ceva de Basescu. Un grup de 10 fosti revolutionari faceau pe revoltatii impotriva tuturor. O doamna tot fosta revolutionar care nu era cu ei dar ii cunostea a incercat sa ne explice ceva de niste bani care se dadeau si acum nu se mai dau, ca fiind motivul supararii fostilor revolutionari. In rest, un grup care a variat intre 300 si 1000 de manifestanti am scandat, cerand demisia lui Ponta si Corlatean, si marirea numarului de sectii de vot in diaspora : Ceausescu, nu fi trist, Ponta e comunist. Mortii voteaza, vii stau la coada. Ponta reales la al 15-lea congres. Klaus, Klaus , scapa-ne de Mickey Mouse. Ponta, nu uita, esti mai rau ca ebola

Au fost tineri cu bebelusi in brate, copii, varstnici, bine imbracati sau saracacios imbracati. Toti isi doreau o societate normala, si democratica. Dintre cei care mi-au mai povestit cate ceva, mai toti si-au sunat rudele, cunoscutii, prietenii, colegii sa ii convinga sa voteze cu Johannis. Protestul se va desfasura in fiecare seara incepand cu 18:30 pana sambata seara inclusiv. Apoi duminica, pe 16, vom vota, cu Johannis. Si surprinzator, am aflat ca si in Suceava si Galati se protesteaza.