Tags

,

Pentru ca si-a batut joc de cei aproape 400 000 de romani care au votat in diaspora afirmand aberatii ca “unii s-au dus special in strainatate sa voteze” si “votul decurge fara probleme in strainatate” si “sa voteze la Nancy daca nu pot vota la Paris”. Ultima seamana cu “sa manance cozonac daca nu au paine”. Saraca regina nici nu a spus aceste ultime vorbe si a fost decapitata. Datorita relei sale vointe cetatenii romani au fost bruscati si afumati cu gaze lacrimogene la Paris si Torino.

inchide

Pentru ca este reprezentantul unei scoli diplomatice la care s-a format si Serghei Lavrov, ambasadorul Rusiei. Lavrov povesteste cuvant cu cuvant ceea ce face Rusia in Ucraina dar le arunca in carca USA si guvernului ucrainian. La fel, MAE sub Melescanu a continuat mistificarea inceputa de Corlatean “statul german nu ne lasa sa facem sectii de votare in plus” cand conform informaţiilor din presa germană (Bayerischer Rundfunk), oferta oraşului Munchen de a pune la dispoziţie complexul de târguri şi expoziţii, inclusiv toată tehnica de votare (cabine, mese, etc.) PE GRATIS! si “BEC nu vrea sa se faca sectii noi” cand de fapt MAE nu dorea acest lucru “din cauza reprezentantilor altor partide nu sunt comisiile la intreaga capacitate” cand de fapt in turul I mai mult de jumatate din absenti erau reprezentantii PSD.

Pentru ca este reprezentantul clicii de interese impotriva careia a votat Romania, mai exact ceea ce a activat furia celor 3 milioane de votanti in plus fata de turul I. Concret, actuala sotie a domnului Melescanu este profesoara de engleza membru in consiliul de administratie a fabricii de avioane de la Craiova. Pe ce criterii a fost angajata acolo ? Fiul si nora actualei sotii sunt angajati pe salarii exorbitante la Parlament. Pe ce criterii sunt angajati acolo? Domnul Melescanu a fost intotdeauna printre itele urzite de coalitiile care s-au perindat pe la guvernare in ultimii 25 de ani reusind sa aiba intotdeauna asigurat cate un loc caldut pentru el si anturajul sau de arivisti.

Pentru ca datorita relei sale vointe s-a patat indirect reputatia unor ambasadori romani care si-au facut datoria si recomandarile lor au fost ignorate.

De aceea sunt manifestanti in Bucuresti si Constanta care ii cer demisia. Stiu ca nu are nici o apasare, pentru ca doar oameni fara constiinta si fosti reprezentanti ai fostului regim nu fac decat sa te ameteasca cu cifre care arata mai bine decat alte cifre (reamintesc productia de la hectar raportata pe vremea lui Ceausescu) , dar de fapt trateaza cetatenii ca pe sclavii lor in loc sa ii considere angajatorii lor.

Advertisements