Tags

,

Sansa este mica, si o poate face din motivele proprii conform personalitatii sale care l-a facut sa piarda alegerile. Este un arivist, capabil de a face orice ca sa ajunga si sa isi apere scaunul. In stare sa execute pe oricine, cu sange rece, daca ii va sta in calea parvenirii. Frustrarile si sentimentele de inferioritate pe care le are fac din el un dictator perfect. Priviti postura de copil neastamparat scos in fata clasei sa faca poza cu o vedeta.

inchideA executat fara sa clipeasca pe Sova, Geoana si Vanghelie. Plecarea lui Ghita este ori regizata, ca sa para ca se desprinde de hoti, ori pe bune, ca este asocierea cu el este vazuta ca pe un pericol,  ori ca Ghita se duce intr-o tabara cu protectie mai mare. La partea cu Ghita ne vom putea da seama in functie de cum se va comporta RTV de acum incolo fata de politica, in general, si fata de Ponta, in particular. Nu are prea multe scrupule nici fata de Iliescu, dovada scrisorii deschise a acestuia. Asa ca daca se va face destul de mult caz pe faptul ca a pierdut alegerile si lumea a votat impotriva lui datorita coruptiei si lipsei de reforme din PSD si ca singura lui sansa de a mai fi cineva in politica este sa taie in carne vie aceste clanuri de interese pe care le stie foarte bine, Ponta va fi in stare sa o faca. Nu altruistic, ci arivistic, in stilul propriu, mistocareli, dublu limbaj, lipsa de scrupule, etc. Poate fi el insusi facand asta.

Este clar ca el a incercat sa isi faca o echipa de oameni tineri si mai noi nu pentru ca vroia sa reformeze partidul, ci pentru ca vroia oameni noi in partid, care sa ii fie fideli numai lui, nu si altora din partid (Dan Sova, Ioana Petrescu, Mirel Palada, Titus Corlatean si altii). Pe langa sentimentul de inferioritate fata de dinozaurii PSD-isti pe care a trebuit sa ii pupe undeva si sa le numere ouale pana sa ajunga presedintele PSD.

Parca americanii au o vorba, nu conteaza ce culoare are pisica, daca ea prinde soareci. Asa ca daca Ponta, nu mai intereseaza din ce motivatie personale curata din mizeria din PSD si il reformeaza in sensul ca rupe legaturile clanurilor de interese ce-l compun si impiedica formarea altora noi, merita sa ramana in politica mare inca ceva timp. Sunt gata sa ma fac frate cu dracul pana trec puntea. Am votat cu Iliescu sa nu iasa Vadim, am votat cu Basescu sa nu iasa Geoana, pot suporta mutra lui Ponta in fruntea PSD multi ani la rand daca face asta. Oamenii de jos, fosti votanti PSD au ajuns sa voteze impotriva PSD si Victor Ponta ba chiar si cu Monica Macovei datorita coruptiei din PSD. Domnule Victor Viorel Ponta, daca doriti sa re-castigati acesti alegatori traditionali PSD faceti curatenie printre corupti, incepand cu socrul dumneavoastra, acesti votanti vor sange, oferiti-le acest sange, virtual, bineinteles, oferiti-le executii facute de DNA.

Advertisements