Tags

, ,

Desi pare urat si descurajator la prima vedere, faptul ca atatia primari si candidati au fost scosi din cursa de DNA, faptul ca PNL are atatia candidati (numarul 4, nu se stie inca ce va mai urma) este un lucru bun.

https://greekleftreview.files.wordpress.com/2012/11/guardian-three-little-pigs-ad-still.jpg?w=606&h=400

Faptul ca presiunile societatii civile isi fac simtita prezenta prin inlaturarea candidaturilor dubioase gen Marian Munteanu si Piedone este un lucru nou si extraordinar.

Faptul ca Facebook este o forta, si o suta de mii de unlike-uri au generat repozitionarea cetateanului Klaus Iohannis, prin returnarea casei si indepartarea lui Mihalache este iar un semn bun. Chiar daca ficusul a facut gestul doar cu jumatate de gura.

Este semnul ca democratiei romanesti au inceput sa ii creasca anticorpii, pe numele lor DNA si societatea civila. Inlaturarea cangrenei si puroiului din politica romaneasca ia amploare extraordinara.

Ramane ca mai departe, cetatenii sa voteze pe cei mai buni dintre candidatii ramasi in cursa. Votati cu cap : Nicusor Dan si Uniunea Salvati Bucurestiul in Bucuresti, candidatii M10 in tara, si cat mai multi dintre candidatii curati de la orice partid ar fi ei.

 

Advertisements